Още иновации от Mecalac

Posted by vasoto 21.08.2020 0 Comment(s)

иновации от Mecalac

 

Mecalac, световен лидер в проектирането, производството и дистрибуцията на компактно строително оборудване за градска среда, представи новата си свързана телематична услуга за подпомагане ефективността и рентабилността на своите клиенти

 

 

Новата система MyMecalac е разработена в партньорство с Trackunit, ключов играч в решенията за платформи за телематика. Базирана на уеб портала www.mymecalac.com и мобилното приложение MyMecalac, услугата разрешава най-често срещаните проблеми в строителната индустрия. Тя прави качествен мониторинг на машини, нуждаещи се от незабавна поддръжка. Това позволява на операторите и собствениците на строителната техника навреме да предотвратят потенциални повреди. Официален представител на Mecalac за България е Роланд Трейдинг ООД.


www.mymecalac.com


Уеб порталът www.mymecalac.com е хъб за информация, даващ възможност на мениджърите на автопаркове, собствениците на строителната техника и операторите да повишат ефективността, безопасността и работата на машините. Той предоставя достъп до всичко – от комплексен анализ до конкретни детайли за техниката.
Чрез постоянен мониторинг и интелигентни известия за поддръжка, инспекции и повреди приложението помага на машините да работят в оптимален режим, с максимална скорост и ефективност. MyMecalac е част от стандартното оборудване на багерите с двигатели по Етап V 12MTX, 15MWR и 15MC, както и на товарачите по Етап V AS1600 и AS210e. Също така телематиката се предлага и като опция за всички останали машини на Mecalac, отговарящи на изискванията на ЕС по Етап V.


Високо качество на услугата


„Направихме цялостен преглед на глобалните телематични компании, за да оценим кой може да изпълни всички изисквания за качеството, както и бизнес нуждите на нашите клиенти. Така избрахме Trackunit за наш партньор. И двете компании – Mecalac и Trackunit, имат висококачествени продукти и подход на клиента. Чрез нашата уникална платформа за телематика, Mecalac

ще предостави на клиентите си както непосредствени финансови печалби, така и ще постави основите на иновативни услуги. Ние сме много развълнувани да се ангажираме с това дългосрочно партньорство“, заяви Баптист Лигот, мениджър следпродажбено обслужване в Mecalac Group.

„С повече от 500 000 машини, свързани в бързо нарастващата ни платформа в Cloud, Trackunit отново има възможността да работи с един от водещите производители на строителна техника. Горди сме, че си партнираме с Mecalac, тъй като те канят клиентите си да се присъединят към платформата и да се включат в това ново и вълнуващо пътешествие“, каза Сьорен Брогард, изпълнителен директор на Trackunit.
Mecalac – синоним на иновации Името Mecalac се превърна в синоним на революционни решения и иновации в бранша, улесняващи значително работата на строителните фирми и позволяващи им да увеличат своята производителност и съответно печалбата. Един от добрите примери за това са моделите гуменоверижни багер-товарачи на Mecalac от серията MCR. Тези уникални машини гарантират оптимизиране на машинопарка чрез намаляване броя на използваната техника, на персонала и на времето за сервизен престой, като освен това носят висока възвръщаемост на инвестицията. Друго интересно решение на компанията бе добавянето на кабина към някои модели дъмпери. Според производителя, това е „крайъгълен камък“ на градските проекти, който „променя всичко“.

 

 

MyMecalac е част от стандартното оборудване на багерите 12MTX, 15MWR и 15MC, както и на товарачите AS1600 и AS210e