Mecalac представи нова гама жп багери

Posted by vasoto 03.12.2021 0 Comment(s)

 

Mecalac вече се налага като основен играч в областта на железопътното строителство с пускането на чисто новата си гама жп багери MRail

 


Изцяло новата продуктова линия на Mecalac – MRail, се състои от 4 модела: 2 железопътни багера, които се движат по коловози, 106MRail и 136MRail (от 10 до 13 тона) и 2 на колела, 156MRail и 216MRail (от 15 до 21 тона). Новите модели на Mecalac идват в точното време за железопътната индустрия, която изпитва изключително силна динамика, включително и в България, където предстои изпълнението на редица жп проекти. Изборът между 4 модела без съмнение ще позволи на всеки да намери подходящата машина за своите нужди.


MRail: силата на опита и ноухау


След 714MW RR, големия успех на 8MCR RR и изключителния старт на 216MRail през миналата година, дойде ред на чисто нова гама от жп багери Mecalac. Производителят работи с реномирани железопътни партньори повече от 20 години, от което натрупа значителен опит в тази индустрия. Компанията вече е силно представена на този развит международен пазар и наскоро създаде ново подразделение, посветено изцяло на железопътния бизнес. Новото подразделение се занимава с различни дейности, от изследвания и разработки до поддръжка на продукти и продажби.

Машините от гамата MRail се сглобяват на производствените линии на Mecalac. Това дава на производителя нужните средства да отговори ефективно на специфичните нужди на този пазар.


Решение за всяка работна площадка


Пазарът на железопътни багери е доста обширен. Той включва националните железници, трамвайни и метро линии. Обхватите и разпоредбите се различават в различните страни. Изискванията към работните обекти също са много различни, в зависимост от това дали са става въпрос за поддръжка, модернизация или изграждане на нови коловози. Имайки предвид всички тези фактори, изглежда, че серията MRail на Mecalac е в състояние да предложи правилната машина за всеки специфичен проект.
Верижните жп багери 106MRail и 136MRail се базират на концепцията на MCR моделите на Mecalac, които съчетават функциите на челните товарачи със завъртането на надстройката на багерите на 360-градуса. Това значително подобрява скоростта и производителността на машините. 106MRail и 136MRail са проектирани по такъв начин, че да бъдат суперполезни при дейности по обслужване и поддръжка. Те също така са идеални за работа в тунели или в тесни зони.

Колесните багери 156MRail и 216MRail пък са базирани на MWR моделите на Mecalac. Машините осигуряват практични решения за всички видове работа и висока степен на свобода на движение, особено при преместване на стрелата в ограничени във височина пространства като под контактните мрежи например.


Новите модели ще бъдат показани на международното търговско изложение IAF


Железопътните багери са идеалните машини не само за поддръжка на съществуващата мрежа, но и за изграждането на жп трасета. От Mecalac са убедени, че могат да предоставят решения, които ще революционизират жп багерите и ще променят живота на потребителите. Производителят ще представи новите си модели на международното търговско изложение IAF, едно от ключовите събития в този сектор, което ще се проведе в Мюнстер, Германия, от 31 май до 2 юни 2022 г.

 

 

 

Изцяло новата продуктова линия на Mecalac – MRail, се състои от 4 модела: 106MRail, 136MRail, 156MRail и 216MRail