Иновативни технологии от Mecalac

Posted by vasoto 12.10.2021 0 Comment(s)

 

 

Mecalac, световен лидер в проектирането, производството и дистрибуцията на компактно оборудване за градски строителни обекти, има удоволствието да обяви пускането на пазара наклоняващи се ротатори MR50 и MR60 (Tiltrotators)


Новите модели MR50 и MR60 се предлагат за верижни и колесни багери Mecalac, оборудвани с хидравличен бързосменник CONNECT. Наклоняващите се ротатори са с 2-годишна гаранция от производителя. Те вече са налични за колесните багери 11MWR и 9MWR. През годината постепенно ще бъдат въведени към верижните багери 8MCR и 10MCR, последвани от колесния багер 15MWR, верижния 15MC и колесния товарач 12MTX.


Още по-големи
възможности и ползи


Mecalac MR50 и MR60 позволяват въртене на 360 градуса и в двете посоки, както и наклон на 40 градуса наляво и надясно за различна прикачна техника, включително кофи и щипки. Това решение поставя Mecalac на една крачка пред конкуренцията. Наклоняващите се ротатори се използват като стандартно оборудване към строителните машини в Северна Европа и общото им търсене нараства. Багерите Mecalac, които вече са доказали своите качества и универсално приложение, сега с MR50 и MR60 ще ви предложат още по-големи възможности и ползи за вашата работа.


Иновативно решение
от последно поколение


„Наклоняващите се ротатори MR50 и MR60, монтирани между два хидравлични бързосменника CONNECT, са изключително иновативно решение от последно поколение. Напълно интегрирани към машината, те допълнително подобряват подвижността и производителността на багерите Mecalac. Благодарение на техния лесен монтаж операторът може бързо да премахне или само избрания прикачен инструмент, или цялата

система за въртене и накланяне на работния орган. Друго голямо предимство е, че MR50 и MR60, макар и изключително здрави и сред най-производителните по отношение на въртящия момент, са и един от най-леките
на пазара, като по този начин се запазва мощността на машината“, обяснява Вероник Кенерсон, продуктов специалист по багери в Mecalac.


Извличане на
максималния потенциал
на багерите Mecalac


Ненадминатата стабилност на багерите Mecalac ги прави идеални за използване на наклоняващи се ротатори. Патентованата кинематика на Mecalac спомага за извличане на максималния потенциал на машините.
Възможността за странично изнасяне на една от частите на стрелата, комбинирано с наклоняващ се ротатор,
допълнително увеличава многократно приложенията на багерите Mecalac. Използването на тези две иновативни технологии предлага почти безкрайни възможности. Това означава постигане на по-точни резултати, по-бърза работа, по-малко преместване на машината и не на последно място, по-голяма безопасност на работното място.Опционалните допълнителни системи за Mecalac MR50 и MR60 включват специални многофункционални джойстици, различни конфигурации и настройки, както и функциите „Начало“ (връщане в предварително зададено от оператора положение) и „Разклащане на кофата“.


Официален представител на Mecalac за България е фирма Роланд Трейдинг ООД.

 

 


Mecalac MR50 и MR60 позволяват въртене на 360 градуса и в двете посоки, както и наклон на 40 градуса
наляво и надясно за различна прикачна техника, включително кофи и щипки