Роланд Трейдинг представя комбинирани багер-товарачи Mecalac

Posted by vasoto 09.07.2019 0 Comment(s)

Гамата комбинирани багер-товарачи със странично изместване на стрелата, включваща три модела - TLB870, TLB890 и TLB990, е точно на място, за да отговори на различните изисквания към машинния парк.


Конструирани от самото начало за водещи в класа мощност, представяне и производителност, всеки от моделите постига изключителна дълбочина на копаене, обсег на работа и сила на врязване на багерната кофа. Характеризираща се с най-новата, съвместима с емисионните изисквания двигателна технология, мерки за икономия на гориво и интелигентни функции за потребителя, гамата е вече категорично предпочитана от професионалистите в строителството по цял свят.


TLB870 – базовият комбиниран багер-товарач предоставя изключителна стойност. Двигателят с водно охлаждане с мощност 74hp, осигурява плавна и ефективна работа, докато мощната хидравлика се справя с трудни задачи. Тъй като е под 56kW, не се изисква последващо третиране на отработените газове на двигателя съгласно законодателството.


TLB890 - производителен, икономически ефективен и гъвкав, комбинира мощността на челните товарачи с подвижността на компактните багери. Идеална за приложения в строителството, поддръжката на магистрали, съоръжения и в селското стопанство, машината с мощност 100hp, предоставя бързи циклични времена и впечатляващи оперативни икономии.


TLB990 e конструиран да осигури изключително представяне. Високопроизводителният TLB990 притежава иновативни характеристики, включващи система за управление с 4 управляеми и задвижващи колела и режим на движение тип „рачешко“. Впечатляващата способност се съчетава перфектно с иновативни технологии за потребителя, правейки този модел на Mecalac най-модерния досега.


Заедно с показването на очаквания с нетърпение TLB870, комбиниран багер-товарач на компанията с най-голяма икономическа ефективност досега, Mecalac ще създаде нов живот за доказани класически машини с актуализирани версии на световноизвестния TV1200 тандем валяк и MBR ръчноводим валяк с ремарке.


TLB870 комбиниран багер-товарач
Модерен, ефективен и най-добър в класа си, TLB870 e комбинираният багер-товарач на Mecalac с най-голяма икономическа ефективност досега. Съчетавайки перфектно модерни характеристики на дизайна, включително иновативен дизайн на стрелата на товарача, специално изработен покрив на кабината и LED светлини, с много достъпната си цена изцяло новият модел със сигурност впечатлява. По време на изложението Plantworx 2019, което се проведе през юни, посетителите имаха възможността да седнат зад волана и да изпитат 7%-ното увеличение на обсега на копаене и 8%-ното увеличение на дълбочината на копаене в сравнение с конкуренцията. Мощността и резултатите осигуряват впечатляващо възвръщане на инвестициите.


TV1200 тандем валяк от Mecalac
Създавайки нов живот за една доказана класика, тандем валякът TV1200 е конструиран да се отличава дори при най-трудните условия. Използвайки експертиза за уплътняване, натрупана в продължение на повече от 40 години, обновеният модел се характеризира с изцяло нов вакуумно формован капак, преработено странично рамо, LED светлини и напълно освежено отличително оцветяване. Дизелов двигател с водно охлаждане и реномирана вибрационна система завършват устройството, гарантирайки един надежден валяк с изключителни характеристики.


Mecalac MBR валяк с ремарке
Допълвайки отличителното „Трио“, напълно обновеният MBR - еднобандажен валяк с ремарке, предоставя най-икономичното решение на Mecalac за ръчно водим валяк.


Предвид необходимостта от транспортиране на уплътняваща техника между строителните обекти, прилежащото към MBR ремарке се закача към всеки стандартен теглич. Обърнатото окачване позволява натоварване от ниско ниво, докато новият дизайн на светлините осигурява оптимална видимост, в съответствие с изискванията за теглене по пътищата.