Роланд Трейдинг представя новия комбиниран багер-товарач Terex TLB870

Posted by vasoto 17.04.2017 0 Comment(s)

 

Новият комбиниран багер-товарач TLB870 от Terex Construction бе ексклузивно показан от Willowbrook Plant Services на тазгодишното изложение LAMMA, проведено в Англия от 18 до 19 януари.


Модерен, ефективен и водещ в класа си, TLB870 е специфично конструиран за потребителя. Притежаващ модерни конструктивни характеристики, включващи изцяло нови стрела на товарача, покрив на кабината и LED светлини, новият модел предоставя стандартни експлоатационни характеристики и ефективност.


Комбинираният багер-товарач Terex е безкомпромисна и гъвкава машина, което се демонстрира чрез три модела - TLB990, TLB890 и TLB840, конструирани за тежка работа при най-взискателни условия.


Всеки модел се характеризира с извит дизайн на стрелата за отличителен обсег и дълбочина на копаене плюс приетия с голямо одобрение преден товарач с  голяма вертикална сила на повдигане, когато кофата е хоризонтално на земята, и висока товароподемност. Вътре в кабината багер-товарачът Terex е конструиран, фокусирайки се върху нуждите на оператора, и предлага изключително комфортна и високопродуктивна среда. Когато избирате комбиниран багер-товарач Terex, Вие избирате много повече от здравина, надеждност и икономичност. Вие избирате машина, която е произведена, за да бъде свършена работата.

С до 7% увеличение на обсега на копаене и 8% увеличение на дълбочината на копаене в сравнение с конкуренцията, TLB870 предлага изключителна производителност на багера. В допълнение, интелигентната хидравлична система с уникален хидравличен клапан и сдвоена зъбна помпа редуцира консумацията на енергия като подобрява икономията на гориво.   


Серво управлението осигурява подобрена ергономичност за оператора, докато водещата за класа сила при копаене на кофата предлага до 30% подобрение в сравнение с конкуренцията.
Характеристики на  багер-товарач TLB870: оперативно тегло – 7721 кг, двигател с мощност 74,5kW; максимална дълбочина на копаене – 6.2m.


Според Пол Макферсън – Директор маркетинг и продажби в Terex Construction Coventry, TLB870 е вълнуващо допълнение към широката гама комбинирани багер-товарачи от Terex. Следвайки месеци на разработки, много от които извършени в директно партньорство с ключови клиенти, дистрибутори и оператори, Terex Construction създаде високопроизводителен модел, който точно отговаря на нуждите на съвременния пазар за комбинирани багер-товарачи.


Благодарение на повече от 50-годишния си експертен опит комбинираните багер-товарачи Terex® са конструирани да бъдат особено здрави, универсални и високо продуктивни като са признати от професионалистите по цял свят.


В България официален дилър на продуктите на Terex е компанията Роланд Трейдинг, която е на пазара от 1995г. Фирмата е дистрибутор на строителна, пътно строителна техника, кариерно оборудване, машини за претоварване на насипни материали, скрап, дървен материал, хартия и др. Роланд Трейдинг разполага с консумативи на склад, за всички внесени от нея машини, извършва доставка на резервни части, предлага мобилен гаранционен и извън гаранционен сервиз и обслужване на място или в Сервизна база.