Роланд Трейдинг представя иновативните машини на Mecalac

Posted by vasoto 12.09.2017 0 Comment(s)

 

Компактни и иновативни, машините на Mecalac Group предлагат технически решения, които могат да удовлетворят високите изисквания в редица инфраструктурни и индустриални проекти. Независимо дали става въпрос за тунелни обекти, железопътни линии, горски стопанства или общински територии, багерите и товарачите на Mecalac са гаранция за качество и ефективност на извършената работа.
Верижни или колесни, Mecalac машините се характеризират с тяхната екстремна компактност и уникална мобилност за по-висока производителност на обекта. Избирайки багери или товарачи Mecalac означава, че избирате да работите различно, осигурявайки повече комфорт и безопасност на оператора.


Двупътни багери Mecalac Road-Rail


Обща черта на всички багери Mecalac е уникалната 3-секционна стрела със странично изместване, която осигурява на машината несравнима компактност и гъвкавост. Базирайки се на това, Mecalac разработва серията MCR – иновативна концепция, обединяваща действието на товарачите с пълна ротация и компактните верижни багери с висока скорост на движение от 10 км/ч. Компанията избира модела 8MCR Road-Rail, за да го развие и адаптира за специализирана работа в обекти от железопътната инфраструктура. Двупътният багер 8MCR Road-Rail осигурява оптимална компактност, съчетана с най-високата в класа производителност, необходима за голяма част от сервизните дейности и поддръжка на железопътния транспорт.
Ако сте професионалист, който изисква висококачествено оборудване за работа в железопътния сектор, може да се доверите на модела 714MWRR, базиран на колесния модел на Mecalac и предлагащ същата степен на компактност, адаптивност и ефективност, със система за безопасност, одобрена от френската железопътна компания. С иновативен дизайн и патентована технология за геометрията на рамената,  714MWRR е изключително ефективен при копаене, товарене и обработка на материалите. Заради пълното завъртане значително се увеличава и работният радиус, в сравнение с конвенционалните машини.


Челни товарачи Mecalac


В гамата на колесните товарачи, Mecalac  предлага няколко основни решения за ефективна организация на обекта. Артикулиращи, с 4 завиващи колела, оборудвани с въртяща телескопична стрела, всичко това дава много възможности на клиентите, като отговаря на техните изисквания.

Mecalac предлага четири модела челни товарачи с капацитет от 0,5 до 3m3, които покриват широк спектър от възможности при разнообразни строителни обекти.

Товарачите AX, с обем на кофата от 0,7 до 1,6m3 и широчина от 1,60 до 1,85m, са идеални за работа при труднодостъпни работни места.

Товарачите АF, с обем на кофата от 1,05 до 1,7m3, оборудвани с моно-стрела с 2 повдигащи цилиндъра, увеличават производителността.

Товарачите AS са с ротационно оборудване (180о), оборудвани са с твърдо шаси с 4 колела и се отличават с перфектна стабилност. Те са единствените в тази категория, чиято товароносимост не намалява по време на завъртане.

Товарачите АТ са с твърдо шаси и оборудвани с телескопична кинематична стрела ZPlus, с което се гарантира перфектно успоредно повдигане.

 
AS 900tele е единственият в света телескопичен товарач с четири управляеми колела. Работният радиус достига до 3,50m, a полезният товар е 2135 кг. С тези характеристики машината може да се справи в голям диапазон от приложения и да работи без проблем през цялата година в предизвикателни работни условия.
Дейностите, които изпълнявате са разнообразни - независимо дали е почистване на сняг, почистване на пътища, почистване на канавки, поддържане на пътища и др. За качественото извършване на тези дейности трябва да разчитате на подходящия инструмент или машина, който да гарантира безопасно, бързо и качествено изпълнение. С приложението на универсалните машини Mecalac можете да постигнете всичко това, а "гъвкавостта" в работата вече придобива напълно ново измерение.