Роланд Трейдинг представя иновативни решения в машините Mecalac

Posted by vasoto 11.06.2018 0 Comment(s)

Роланд Трейдинг представя иновативни решения в машините Mecalac

 

 

Компактни и иновативни, машините на Mecalac Group предлагат технически решения, които могат да удовлетворят високите изисквания в редица инфраструктурни и индустриални проекти.


Mecalac e12: 100% -електрически багер за градски строителни обекти


Mecalac - e12, 100% електрически багер за градски строителни обекти. Това е първата изцяло електрическа машина, която отговаря на трите ключови изисквания за градски строителни обекти: обхват, производителност и компактност. Това е технологичният отговор на компанията, вдъхновен от тенденциите за опазване на околната среда и устойчивото градско развитие.
"Всеки електрически двигател трябва да достигне до три основни предизвикателства: обхват, производителност и компактност. Mecalac e12 е първият 100% електрически багер, който не компрометира нито един от тези три критерия. Ключът към гамата и производителността на машината е в самата й архитектура.
Източникът на захранване, който е отделен от горната структура, означава, че можем да инсталираме рекорден капацитет от 146 kWh, което води до ненадминат диапазон от 8 часа ", обяснява Патрик Бремер, ръководител на отдел" Дизайн и управление на продуктите ".
Победител в наградата "Energy Transition" на наградите Intermat 2018 за иновации.
С е12 Mecalac отваря нова глава в продуктовото си развитие. Буквата „е“ се използва, за да покаже и основната концепция, заложена в производството - е - за електрически, е - за екосистема и е - за емблематичен. Mecalac e12 означава по-малко вибрации, по-малко шум, по-малко замърсяване, по-малък риск от инциденти на работното място, по-малко изразходвани ресурси за поддръжка и никакви вредни емисии CO2.


Ефективна организация на обекта с  колесните товарачи Mecalac


Mecalac предлага четири модела челни товарачи с капацитет от 0,5 до 3m3, които покриват широк спектър от възможности при разнообразни строителни обекти.
Товарачите AX, с обем на кофата от 0,7 до 1,6m3 и широчина от 1,60 до 1,85m, са идеални за работа при труднодостъпни работни места.
Товарачите АF, с обем на кофата от 1,05 до 1,7m3, оборудвани с моно-стрела с 2 повдигащи цилиндъра, увеличават производителността.
Товарачите AS са с ротационно оборудване (180о), оборудвани са с твърдо шаси с 4 колела и се отличават с перфектна стабилност. Те са единствените в тази категория, чиято товароносимост не намалява по време на завъртане.
Товарачите АТ са с твърдо шаси и оборудвани с телескопична кинематична стрела ZPlus, с което се гарантира перфектно успоредно повдигане.
Дейностите, които изпълнявате, са разнообразни - независимо дали е почистване на сняг, почистване на пътища, почистване на канавки, поддържане на пътища и др. За качественото извършване на тези дейности трябва да разчитате на подходящия инструмент или машина, който да гарантира безопасно, бързо и качествено изпълнение. С приложението на универсалните машини Mecalac можете да постигнете всичко това, а „гъвкавостта“ в работата вече придобива напълно ново измерение.
Независимо дали става въпрос за тунелни обекти, железопътни линии, горски стопанства или общински територии, багерите и товарачите на Mecalac са гаранция за качество и ефективност на извършената работа. За повече информация относно машините с марка Mecalac можете да се обърнете към фирма Роланд Трейдинг.