Претоварващи машини TEREX Fuchs от Роланд Трейдинг

Posted by vasoto 02.02.2019 0 Comment(s)

Роланд Трейдинг предлага пълната гама претоварващи машини на TEREX-Fuchs. Мощната и прецизна хидравлика, ергономичният дизайн и издръжливостта на немските машини ги правят най-предпочитаните при прехвърляне на метален скрап, дървени трупи и други материали. Предпочитан партньор при избора на претоварваща техника за рециклиране, скрап, дърводобив и пристанищна техника.


Fuchs MHL390 F
Моделът Fuchs MHL390 F е разработен за голям работен обхват на стрелата и високи нива на товароподемност при интензивна експлоатация. В конфигурация за претоварване на скрап стрелата на Fuchs MHL390 F осигурява досег до 22 m, а със стрела тип банан машината работи в обсег до 24,5 m за ефективно достигане в дълбочина трюма на корабите. Ако трябва да обработва различни товари (въглища, зърно, дървесина и др.), Fuchs MHL390 F разполага с бързосменник за лесен монтаж на необходимия прикачен инвентар. Ходовата част и широките стабилизатори осигуряват несравнима стабилност върху терена. Fuchs MHL390 F се захранва от 6-цилиндров дизелов двигател Deutz с мощност 408 к.с. За постигане на актуалните емисионни норми по Етап IV на ЕС се използват модули за двойна селективна каталитична редукция (SCR). Машината няма необходимост от филтър за частици (DPF). Тристепенен икономичен режим позволява на оператора да регулира прецизно оборотите на дизеловия двигател спрямо изпълняваната дейност. Машината, с издигаща се изключително комфортна кабина до 8,7 m за работа в пристанища, е в комплект със система от камери за 360-градусова видимост към зоната около машината.


Fuchs MHL320
Малкият колесен модел Fuchs MHL320 е отлично решение за товарене и разтоварване на отпадъци в малки фирми или там, където има сериозни пространствени ограничения. Обновената машина се отличава с нов дизайн на профила на стрелата, която заедно със захвата към рамото позволява товарене на камиони в помещения с ниски тавани. Двадесет и един тонният MHL320 разполага и със завиване на всички колела, осигуряващо малък радиус на завиване, както и с автоматично превключване на заден ход, като машината може автоматично да разпознае посоката на движение на ходовата част.


Fuchs MHL350F
Машината се базира на един от най-продаваните колесни модели на марката – MHL350F. Новата машина има верижна ходова част, благодарение на която се справя отлично с хлъзгави терени, дълбока кал или сняг. Самата ходова част може да се разтяга и свива по широчина с цел улесняване на транспортирането и намаляване на разходите за него. Хидравличното регулиране на широчината на ходовата част е опция, позволяваща намаляване на необходимото време за привеждане в работно положение.


Специалист по рециклиране Fuchs MHL310
Изискванията на рециклиращата индустрия са много и разнообразни. Сортираща работа, зареждане на големи количества битови отпадъци, зареждане на балиращи преси и др. Благодарение на богатия избор от практични опции MHL310 може да бъде перфектно адаптиран към всяка една от тези задачи. Машината се отличава с мощност на двигателя 85 kW (Diesel), 75 kW (Electric); работно тегло без приставки 14,6-17,1t; хидравлично регулиране на височината на кабината до 5,3 m над земята; звукоизолирани, просторни панорамни прозорци, автоматична климатизация; комфортна седалка с въздушна възглавница с вградена облегалка за глава и допълнително отопление на седалките.