Минидъмпер TEREX за транспортиране на материали от Роланд Трейднинг

Posted by vasoto 27.06.2016 0 Comment(s)

 

Компания Роланд Трейдинг е дистрибутор на строителна, пътно строителна техника, кариерно оборудване, машини за претоварване на насипни материали, скрап, дървен материал и други. Фирмата представи за първи път на Есенния панаир - Мини дъмпери за транспортиране на материали от завода на TEREX CONSTRUCTION в Ковънтри/Великобритания.


С водещ в класа си капацитет на коша, здраво шаси и лесни за управление контролери, тези модели са с високо търсене за широк спектър от приложения.
Дъмперът е машина, която се използва предимно в строителството, за извозване на строителни отпадъци: пръст, пясък, чакъл и други. Винаги присъства там, където има изкопи и където работят багери. Дъмперите имат също така широко приложение и за: общински комунални дейности по почистване; превантивни дейности срещу наводнения; почистване при разрушаване на сгради; пътно строителни и В и К проекти; горски проекти за изграждане на пътища; преработвателни предприятия. Роланд Трейдинг представя Минидъмпер TEREX Модел TA3 с капацитет на коша 3000кг.


Terex® 3 & 3.5 тонните дъмпери са конструирани за лесна употреба и поддръжка с несравнима сила и надеждност, предоставяйки повишена работоспособност на ниска цена. С водещ в класа си капацитет на коша в литри (1,880 с връх, 1,000 изравнен; С най-висок в класа въртящ момент 147Nm, за всякакви предизвикателни терени; С възможност за избор на ръчна или хидростатична помпа с постоянно задвижване – 4WD; С възможност за избор на предно или странично разтоварване; Обемен резервоар за гориво (37 литра) за по-малко време на зареждане; Задвижвани с Kubota двигател, мощност 32.4kW (43.5HP)


Основните характеристики на машината са:
Дизайн на коша: Всички кошове са проектирани с дебели стоманени стени и високоустойчиви, стоманени предни и основни плочи. Допълнително, подсиленият дизайн на секциите, около ръбовете на коша, предлага високо ниво на защита от сблъсък с кофата на багера.
Централно артикулиране: Всички дъмпери са конструирани с високонадеждна централна ос/шарнир на въртене и единичен кормилен цилиндър, който свързва секциите на шасито. Този дизайн предоставя голяма артикулация и осцилиращ ъгъл за бързо завиване и траен контакт със земята.
Заключване на артикулацията: Заключването на артикулацията е стандартно включено за заключване на двете шасита в успоредно положение за транспорт или поддръжка.
Дизайн на шасито: В целия диапазон дизайнът на шасито може да гарантира, че всички Terex дъмпери могат да издържат при най трудните условия и ентусиазирани оператори.
Сгъваема ROPS защита: Сгъваемата „Roll over” защитна рамка е стандартно монтирана на всички дъмпери, догато фиксираната версия е налична на някои модели.
Работни светлини: Предни и задни работни светлини са налични като опция и се монтират с допълнителни солидни метални решетки за защита от замърсяване и удари.
Клиранс от земята (просвет): Всички дъмпери на Terex са проектирани да работят при всякакъв тип терени, с висок клиранс и постоянно управление на 4-те колела - 4WD, което означава, че те могат да преминават там, където други автомобили не могат.
Уреди за контрол и управление: Дъмперите на TEREX са с контролни уреди лесни за разчитане, интуитивно управление и лесен сервиз, качества които са в основата на политиката на TEREX в областта на строителството.
За повече информация или консултация относно моделите, клиентите биха могли да се обърнат лично към специалистите на Роланд Трейдинг.
Фирмата разполага с консумативи на склад, за всички внесени от нея машини, като извършва доставка на резервни части, предлага мобилен гаранционен и извън гаранционен сервиз и обслужване на място или в Сервизна база.