Машини от ново поколение TEREX Fuchs от Роланд Трейдинг

Posted by vasoto 10.05.2018 0 Comment(s)

Машини от ново поколение TEREX Fuchs от Роланд Трейдинг

 

 

Роланд Трейдинг е официален дилър за България на фирми от Холдинга TEREX. Компанията предлага пълната гама претоварващи  машини на лидера в бранша TEREX-Fuchs. Мощната и прецизна  хидравлика, ергономичният дизайн и издръжливостта на немските машини ги правят най-предпочитаните при прехвърляне  на метален скрап, дървен трупи и други материали. Предпочитан партньор при избора на претоварваща техника за рециклиране, скрап, дърводобив и пристанищна техника.

 

Впечатляваща мощност - Terex-Fuchs RHL880 D XL-Trac

Mашината може да се похвали с впечатляваща мощност от 280 kW. Oсобено подходяща в пристанищната логистика, RHL880 D XL-Trac се отличава със среднa консумация на 84 kW/h по време  на повече от 300 часа в режим на документирана работа.  Електрически задвижваните машини поставят нови стандарти по отношение на техните разнообразни възможности за  работа - пристанища, скрап и дори и в затворени търговски
помещения - благодарение на ниските нива на температурни и  шумови емисии - тази машина е идеална за гъвкаво разполагане.

 

Компактност и уникалност от Terex-Fuchs MHL250

Бъдещето в рециклиращата индустрия е MHL250 серия от Terex Fuchs. С компактния си дизайн MHL250 предлага на операторите  отлично ниво на наблюдение, уникално за машини от този клас. Три различни нива на повдигане на кабината са налични в стандартната версия. Като опция кабината може да се повдигне хидравлично до 5.20m.  За да се приспособи към типичните за рециклиращия сектор  условия, Terex-Fuchs разшири своя модулен дизайн, като включи  MHL250. Започвайки със стандартната надстройка, товарното  оборудване и шасито могат да се комбинират по начин, който  се изисква от клиента. За шасито следните комбинации са възможни: само с опорна дъска, с 2 опорни дъски и с 2 или четири  опорни точки (стабилизатори). Охладителната система с два  физически отделени радиатора е изцяло нова за този клас машини, поддържаща идеалната работна температура на MHL250,  което е и най-голямото предимство за работа на рециклиращи  площадки с висока запрашаемост. Радиаторите са проектирани  за бърза, лесна и безопасна поддръжка. Горивният (DPF) филтър,  осигурява по-добри работни условия както за работещия персонал така и за околната среда. Ниската консумация на гориво и  дългите сервизни интервали правят разходите по поддръжката  много по-допустими.

 

Ефективност и обхват от Fuchs MHL390 F

В гамата на немския производител на претоварващи машини  Fuchs е моделът на Fuchs MHL390F, разработен за голям работен обхват на стрелата и високи нива на товароподемност при  интензивна експлоатация. Ако трябва да обработва различни  товари (въглища, зърно, дървесина и др.), Fuchs MHL390 F разполага с бързосменник за лесен монтаж на необходимия прикачен  инвентар. Ходовата част и широките стабилизатори осигуряват несравнима стабилност върху терена.  Fuchs MHL390 F се захранва от 6-цилиндров дизелов двигател  Deutz с мощност 408 к.с. За постигане на актуалните емисионни  норми по Етап IV на ЕС се използват модули за двойна селективна каталитична редукция (SCR). Тристепенен икономичен режим  позволява на оператора да регулира прецизно оборотите на дизеловия двигател спрямо изпълняваната дейност. Машината, с  издигаща се изключително комфортна кабина до 8,7m за работа  в пристанища, е в комплект със система от камери за 360-гра-
дусова видимост към зоната около машината.