Fuchs MHL350 – здрава и прецизна претоварваща машина за пристанищни дейности

Posted by vasoto 11.02.2022 0 Comment(s)

 


Освен за пристанищни дейности претоварващите машини на Fuchs успешно могат да бъдат използвани и за нуждите на компаниите от рециклиращата промишленост


Най-съвременната технология на двигателя, съчетана с новаторска хидравлика, поставя Fuchs MHL350 сред от най-бързите и най-прецизните претоварващи машини в своя клас. Това е и един от най-продаваните модели на компанията. Турбодизеловият двигател
с мощност 160 kW (215 к.с.) и високопроизводителната хидравлика правят възможно преместването на товари с тегло от няколко тона без усилие, бързо и прецизно. Освен за пристанищни дейности претоварващите машини на Fuchs успешно могат да бъдат използвани и за нуждите на компаниите от рециклиращата промишленост. Официален представител на Fuchs за България е Роланд Трейдинг ООД.


Зашеметяващи показатели


Със зашеметяващите си показатели, като оперативно тегло от 33 до 35,5 т, обхват на стрелата до 16 м и шаси, широко 3 м, MHL350 недвусмислено показва, че е изключително стабилна и високофункционална машина. Мощният 160 kW турбодизелов двигател и непоколебимата двукръгова хидравлика се справят с лекота дори с нетипично тежки товари, като боравят с тях със завидна скорост и хирургическа прецизност. Освен своята почти легендарна износоустойчивост, най-съвременни технологии и максимална сигурност на работа MHL350 ще ви заплени и с множеството детайли, които превръщат модела в неповторим. Многофункционалният дисплей предоставя бърза и детайлна информация за всички процеси в машината, а повдигаемата кабина с панорамни прозорци осигурява винаги отличен ъгъл и пряка видимост при работа. Интуитивно и удобно подредените уреди в кабината гарантират комфорт и бързина на работата, а удобната седалка прави приятен дори най-дългия работен ден.


Предимства на модела:

  • Сервизната платформа Fuchs позволява лесен достъп до основните компоненти на машината;
  • Несравнима комбинация от производителност, прецизност и горивна ефективност;
  • Fuchs Connect: Включена телематична система за управление на машинопарка.


Към върховете в бизнеса с претоварващи машини


MHL350, въведен на пазара през 1991 г., отваря пътя на Fuchs към бизнеса с претоварване на различни суровини, материали и отпадъци. Този модел е специал но конструиран за претоварване и затова се различава значително от всички дотогавашни машини, които се развиват само на базата на подобрения и модификации. Именно това е новото начало, което води компанията към върховете в бизнеса с претоварващи машини.


Атрактивно видео с участието на Fuchs MHL350


Интересно и атрактивно видео, заснето наскоро в съоръжението на Fuchs в Бад Шьонборн, с участието на Fuchs MHL350, спечели награда в категорията „A2 – Маркетингова комуникация – B2B“ на тазгодишните призове за корпоративни медии и телевизия. Видеото е заснето от производителя на компоненти ifm на тестовия полигона на Fuchs. В него по любопитен за зрителите начин са демонстрирани качествата на модела, интелигентната му технология за управление, надеждността и здравината на компонентите на машината и най-вече невероятна прецизност на MHL350.