НОВО Претоварващи машини - TEREX FUCHS MHL335

Претоварващи машини - TEREX FUCHS MHL335

Модел: MHL335
$0,00 Без данък: $0,00
Количество: Купи

Претоварващи машини - TEREX FUCHS MHL335

Най-добър изпълнител в бизнеса с отпадъци

MHL335


По-голям обхват. По-висока товароподемност.  По-висока скорост. Просто повече...

Дори и нуждата от претоварването на тежки товари, съчетана с прецизно боравене на суровината в голям радиус не представлява никаква трудност за мобилния претоварващ багер  MHL 335. Специално заздравеното шаси, стабилизирано на площ от 5.1 x 4.3 метра и безотказната и подсилена хидравлика на стрелата ви осигуряват безкомпромисна стабилност, дори и при маневри с  многотонни товари в обхват до 12 метра. Без да се налага какъвто и да е компромис нито със скоростта, нито с прецизността, въртящият венец за минути се приспособява към подадените команди и спира плавно движението в крайната точка на разгъване на повдигащите цилиндри и тези на стрелата.

The MHL 335 използва най-съвременните двигател и охлаждаща технология. Разделната охлаждаща система, състояща се от хидростатично задвижван вентилатор за масления охладител и работещ чрез вискозен съединител вентилатор за водното охлаждане гарантират безотказно и изключително тихо охлаждане и поддържане на работна температура не по-висока от  50°C. Налице да и допълнителни екстри, като филтър за частици и херметизиране на кабината с предпазна вентилационна система за по-голяма сигурност и комфорт.

Освен високото ниво на безопасност, ергономичността е друг приоритет в претоварващите машини Terex® Fuchs. Изчистеният цветен дисплей предоставя бърза и детайлна информация за всички процеси в машината, а повдигаемата кабина с панорамни прозорци осигурява винаги отличен ъгъл и пряка видимост  при работа. Интуитивно и удобно подредените уреди в кабината гарантират комфорт и бързина на работа, а удобната седалка прави приятен дори и най-дългия работен ден.

 

 

Технически данни

 

Оперативно тегло (t)23.9–25.5 t
Мощност на двигателя (kW/hp)115 kW
Макс. обхват (m)10.7–12.0 m
Капацитет (m3)0.4–0.8 m3