НОВО Претоварващи машини - TEREX FUCHS MHL331

Претоварващи машини - TEREX FUCHS MHL331

Модел: MHL331
$0,00 Без данък: $0,00
Количество: Купи

Претоварващи машини - TEREX FUCHS MHL331

Най-добър изпълнител в бизнеса с отпадъци

MHL331


Всестранно развит, с вградена турбо-ефективност

Със разнообразните си функции и почти легендарната скорост на маневриране, MHL 331D прави истинска революция при постиженията в рециклирането. Солидното шаси осигурява безкомпромисна стабилност дори и при претоварване на материали от няколко тона в обхват от 12 метра. Без да се налага какъвто и да е компромис нито със скоростта, нито с прецизността, въртящият венец за минути се приспособява към подадените команди и спира плавно движението в крайната точка на разгъване на повдигащите цилиндри и тези на стрелата.

The MHL 331D използва най-съвременните двигател и охлаждаща технология. Разделната оглаждаща система, състояща се от хидростатично задвижван вентилатор за масления охладител и работещ чрез вискозен съединител вентилатор за водното охлаждане гарантират безотказно и изключително тихо охлаждане и поддържане на работна температура не по-висока от  50°C. Налице да и допълнителни екстри, като филтър за частици и херметизиране на кабината с предпазна вентилационна система за по-голяма сигурност и комфорт.

Екологично чистият и тих 115-kW EMR3-съвместим турбодизелов двигател отговаря на стандартите за емисиите от отработени газове, предвидени за двигатели Tier III (Com III / EPA III) и затова е подходящ дори при използване в затворени помещения. Освен високото ниво на безопасност и екологичност, ергономичността е друг приоритет в претоварващите машини Terex® Fuchs. Високотехнологичният дисплей предоставя бърза и детайлна информация за всички процеси в машината, а повдигаемата кабина с панорамни прозорци осигурява винаги отличен ъгъл и пряка видимост  при работа. Интуитивно и удобно подредените уреди в кабината гарантират комфорт и бързина на работа, а удобната седалка прави приятен дори и най-дългия работен ден.

 

 

Технически данни

 

Оперативно тегло (t)22.8–24.2 t
Мощност на двигателя (kW/hp)115 kW
Макс. обхват (m)10.7–12.0 m
Капацитет (m3)0.4–0.6 m3