Претоварващи машини за пристанища Fuchs

Posted by vasoto 22.10.2020 0 Comment(s)

 

Претоварващите машини на Fuchs са специализирани в четири сфери – за работа с дървен материал, за пристанища, за рециклиране и за скрап. В този брой ще ви представим гамата на немския производител за пристанищни дейности. Официален представител на Fuchs за България е Роланд Трейдинг ООД.

 

 

Моделите на Fuchs за работа на пристанища са пет – MHL350, MHL360, MHL370, MHL380 и MHL390. Те обхващат диапазон от работни маси от 33 до 87 тона. Освен за пристанищни дейности претоварващите машини успешно могат да бъдат използвани и за нуждите на компаниите от рециклиращата промишленост.
Със зашеметяващите си показатели, като оперативно тегло от 33 до 35,5 т, обхват на стрелата до 16 м и шаси, широко 3 м, MHL350 недвусмислено показва, че е изключително стабилна и високофункционална машина. Мощният 160 kW турбодизелов двигател и непоколебимата двукръгова хидравлика се справят с лекота дори с нетипично тежки товари, като боравят с тях със завидна скорост и хирургическа прецизност. Освен своята почти легендарна износоустойчивост, най-съвременни технологии и максимална сигурност на работа MHL350 ще ви заплени и с множеството детайли, които превръщат модела в неповторим. Многофункционалният дисплей предоставя бърза и детайлна информация за всички процеси в машината, а повдигаемата кабина с панорамни прозорци осигурява винаги отличен ъгъл и пряка видимост при работа. Интуитивно и удобно подредените уреди в кабината гарантират комфорт и бързина на работата, а удобната седалка прави приятен дори най-дългия работен ден.


Нови стандарти в производителността


Повече мощност при по-малка консумация на гориво. И това е само началото! MHL360 вдига летвата в своя клас до най-високите технологични нива с още по-усъвършенстваната си хидравлична верига и система за възстановяване на енергията. Оперативното тегло на този модел е от 43,5 до 48,8 т, мощността на двигателя на машината е 190 kW, а максималният обхват – от 16,5 до 18 метра. С чувствителната си хидравлика и здравата като скала механика маневрите на машината се извършват плавно и без никакво усилие.
Благодарение на най-съвременните високи технологии и ненадминатото качество се постига значителен ръст в ефикасността на модела и ниската енергоемкост. Комфортът при работа е повишен до още по-високо ниво, като интуитивно и удобно подредените уреди в кабината гарантират прецизност и бързина на работата.


100% надеждни


Оперативното тегло на MHL370 е от 49,8 до 52 т, мощността на двигателя на машината е 230 kW, а максималният обхват – от 16,5 до 18 метра. Този модел предлага максимална ефективност дори при най-ограничените пространства за работа. Изключителната надеждност на машината я прави отличен избор както за пристанищни дейности, така и за работа със скрап. Всички претоварващи машини на Fuchs, описани в тази статия, разполагат с високотехнологичен 7-инчов дисплей, който предоставя бърза и детайлна информация за всички процеси в машината. За още по-голямо улеснение на сервизните техници моделите разполагат с CAN-Bus – изключително модерна технология при мобилните индустриални машини за директно и лесно диагностициране на дефекти и проблеми. Работата на сервизните техници е значи телно улеснена и чрез съвременната телематик система, предоставяща необходимите данни за техническото и работното състояние на машината, включително наближаващи сервизни интервали, съобщения за дефекти и др.


Превръщат в детска игра
дори най-трудното изпитание


Подвижен, гъвкав и мощен, MHL380 е отличното решение за всички разнообразни нужди на модерното пристанище. За разлика от статичните кранове тази претоварваща машина може да стигне до всяка точка за отрицателно време. Повдигаемата до 6,2 м нагоре и 2,2 м напред кабина с панорамни прозорци осигурява винаги отличен ъгъл и пряка видимост при работа, независимо дали ви е нужна между два кораба, между кораб и камион, или железопътна линия.
А мощната хидравлика и несравнимата стабилност ви позволяват да маневрирате изключително плавно, но същевременно с хирургическа точност, дори при екстремно тежки товари. Оперативното тегло на машината е от 65 до 70 т, мощността на двигателя е 273 kW, а максималният обхват – от 18,5 до 22 метра.
Претоварващите машини на Fuchs са специализирани в четири сфери – за работа с дървен материал, за пристанища, за рециклиране и за скрап. В този брой ще ви представим гамата на немския производител за пристанищни дейности. Официален представител на Fuchs за България е Роланд Трейдинг ООД.


Направете тежките задължения лека работа


MHL390 се произвежда в различни конфигурации според потребностите на клиентите. Оперативното тегло на този модел е от 76,2 до 87 тона. Работният обсег на стрелата е от 22 до 24,5 метра. Машината е оборудвана с мощен, но в същото време икономичен двигател (300 kW), два мотора за завъртане на купола с надстройката и масивна ходова част за отлична стабилност и надеждност дори при работа в най-тежки условия. MHL390 в момента е най-големият в гамата на Fuchs и чрез него компанията навлиза в нов клас машини за високопроизводителна работа в пристанищни комплекси или големи предприятия.

 

 

Освен за пристанищни дейности претоварващите машини на Fuchs успешно могат да бъдат използвани и за нуждите на компаниите от рециклиращата промишленост.