Претоварващи машини TEREX Fuchs от Роланд Трейдинг

Posted by vasoto 24.03.2017 0 Comment(s)

 

Фирма Роланд Трейдинг е създадена през 1995 година. Фирмата е дистрибутор на строителна, пътно строителна техника, кариерно оборудване, машини за претоварване на насипни материали, скрап, дървен материал, хартия и др. Роланд Трейдинг разполага с консумативи на склад за всички внесени от нея машини, извършва доставка на резервни части, предлага мобилен гаранционен и извън гаранционен сервиз и обслужване на място или в сервизната база.
Роланд Трейдинг е официален дилър за България на фирми от Холдинга TEREX. Компанията предлага пълната гама претоварващи машини на лидера в бранша TEREXFuchs. Мощната и прецизна хидравлика, ергономичният дизайн и издръжливостта на немските машини ги правят най-предпочитаните при прехвърляне на метален скрап, дървен трупи и други материали. Предпочитан партньор при избора на претоварваща техника за рециклиране, скрап, дърводобив и пристанищна техника.
 
Ефективност и обхват от Fuchs MHL390 F
В гамата на немския производител на претоварващи машини Fuchs вече е моделът на Fuchs MHL390 F, разработен за голям работен обхват на стрелата и високи нива на товароподемност при интензивна експлоатация. В конфигурация за претоварване на скрап стрелата на Fuchs MHL390 F осигурява досег до 22m, а със стрела тип банан машината работи в обсег до 24,5m за ефективно достигане в дълбочина трюма на корабите. Ако трябва да обработва различни товари (въглища, зърно, дървесина и др.), Fuchs MHL390 F разполага с бързосменник за лесен монтаж на необходимия прикачен инвентар. Ходовата част и широките стабилизатори осигуряват
несравнима стабилност върху терена. Fuchs MHL390 F се захранва от 6-цилиндров дизелов двигател Deutz с мощност 408 к.с. За постигане на актуалните емисионни норми по Етап IV на ЕС се използват модули за двойна селективна каталитична редукция (SCR). Машината няма необходимост от филтър за частици (DPF).
Тристепенен икономичен режим позволява на оператора да регулира прецизно оборотите на дизеловия двигател спрямо изпълняваната дейност. Машината, с издигаща се изключително комфортна кабина до 8,7m за работа в пристанища, е в комплект със система от камери за 360-градусова видимост към зоната около машината.
 
Мобилност и гъвкавост от Fuchs AHL320 D
Комбинацията машина върху шаси предлага бърза подвижност и гъвкавост на мястото на приложение и винаги достига обекта много бързо. Този модел на Terex Fuchs - AHL320 D е специално конструиран за претоварване на скрап и строителни отпадъци. Благодарение на носещата рамка за пренастройване режима на работа, багерът може бързо да се прехвърля на автомобил. Няма необходимост от допълнително ремарке, транспортът на машината е значително по-лесен и ефективен. Работното оборудване също се транспортира на шасито за бързо придвижване до обекта и монтаж за
работа.
 
Компактност и уникалност от Terex-Fuchs MHL250
Бъдещето в рециклиращата индустрия е MHL250 серия от Terex-Fuchs. Вместо да преработват дизайна на съществуващите модели, Terex-Fuchs проектираха MHL250 - специфичен модел, отговарящ на предизвикателствата и условията в сектора рециклиране. Резултатът е серия машини, предлагаща много повече възможности в рециклирането. С компактния си дизайн MHL250 предлага на операторите отлично ниво на наблюдение, уникално за машини от този клас. Три различни нива на повдигане на кабината са налични в стандартната версия. Като опция кабината може да се повдигне хидравлично до 5.20m.
За да се приспособи към типичните за рецеклиращия сектор условия, Terex-Fuchs разшири своя модулен дизайн, като включи MHL250. Започвайки със стандартната надстройка, товарното оборудване и шасито могат да се комбинират по начин, който се изисква от клиента. За шасито следните комбинации са възможни: само с опорна дъска, с 2 опорни дъски и с 2 или четири опорни точки (стабилизатори). Охладителната система с два физически отделени радиатора е изцяло нова за този клас машини, поддържаща идеалната работна температура на MHL250, което е и най-голямото предимство за работа на рециклиращи площадки с висока запрашаемост. Радиаторите са проектирани за бърза, лесна и безопасна поддръжка. Горивният (DPF) филтър, осигурява по-добри работни условия както за работещия персонал така и за околната среда. Ниската консумация на гориво и дългите сервизни интервали правят разходите по поддръжката много по-допустими.
 
Стационарни и верижни претоварващи машини
Стационарни претоварващи машини, които Роланд Трейдинг предлага, са ефикасни, подсилени и надеждни, всичко, което очаквате от един истински Terex® Fuchs. Без разходи за моторно масло, без скъпа поддръжка по охлаждане и филтриране, без прекъсвания за презареждане. Специализираните верижни версии са екипирани със широки вериги, за да гарантират висока еластичност и подвижност, дори и при най-трудните терени, а увеличената ширина на машината осигурява ненадмината стабилност при боравене с тежки товари без необходимост от сложни маневри.
 
RHL880 D XL-Trac
Mашината може да се похвали с впечатляваща мощност от 280 kW.
Oсобено подходяща в пристанищната логистика, машината се отличава със среднa консумация на електроенергия 84 kW/h по време на повече от 300 часа в режим на документирана работа. При липса на дизелов двигател, изискващ поддръжка, моделът има и допълнителни предимства заради намалените разходи за обслужване. Електрически задвижваните машини поставят нови стандарти по отношение на техните разнообразни възможности за работа - пристанища, скрап и дори и в затворени търговски помещения - благодарение на ниските нива на температурни и шумови емисии - тази машина е идеална за гъвкаво разполагане.
 
RHL860 D XL-Trac
Средната консумация на електроенергия на RHL860 D XL-Trac е само 53 kW/h, а възможността за видимост от 10m над земята осигурява оптимален изглед към кораба и върху товара при претоварване.