ISO 9001:2008 certified by
tüv rheinland

MHL 335

Претоварващи машини TEREX FUCHS » За Рециклиране|Претоварващи машини TEREX FUCHS » За дървен материал

Цена:0.00лв.

По-голям обхват. По-висока товароподемност.  По-висока скорост. Просто повече..

 

Дори и нуждата от претоварването на тежки товари, съчетана с прецизно боравене на суровината в голям радиус не представлява никаква трудност за мобилния претоварващ багер  MHL 335. Специално заздравеното шаси, стабилизирано на площ от 5.1 x 4.3 метра и безотказната и подсилена хидравлика на стрелата ви осигуряват безкомпромисна стабилност, дори и при маневри с  многотонни товари в обхват до 12 метра. Без да се налага какъвто и да е компромис нито със скоростта, нито с прецизността, въртящият венец за минути се приспособява към подадените команди и спира плавно движението в крайната точка на разгъване на повдигащите цилиндри и тези на стрелата.

 

The MHL 335 използва най-съвременните двигател и охлаждаща технология. Разделната охлаждаща система, състояща се от хидростатично задвижван вентилатор за масления охладител и работещ чрез вискозен съединител вентилатор за водното охлаждане гарантират безотказно и изключително тихо охлаждане и поддържане на работна температура не по-висока от  50°C. Налице да и допълнителни екстри, като филтър за частици и херметизиране на кабината с предпазна вентилационна система за по-голяма сигурност и комфорт.

 

 

Освен високото ниво на безопасност, ергономичността е друг приоритет в претоварващите машини Terex® Fuchs. Изчистеният цветен дисплей предоставя бърза и детайлна информация за всички процеси в машината, а повдигаемата кабина с панорамни прозорци осигурява винаги отличен ъгъл и пряка видимост  при работа. Интуитивно и удобно подредените уреди в кабината гарантират комфорт и бързина на работа, а удобната седалка прави приятен дори и най-дългия работен ден.