ISO 9001:2008 certified by
tüv rheinland

MHL 320

Претоварващи машини TEREX FUCHS » За Рециклиране|Претоварващи машини TEREX FUCHS » За дървен материал

Цена:0.00лв.

Зашеметяващ външен вид и зашеметяваща продуктивност.

 

Компактен, маневрен и мощен са само няколко от определенията, които могат да представят мобилният претоварващ екскаватор MHL 320. Със своя обхват от 10.4 метра и оперативен капацитет от 19 тона, тази машина е идеалното решение за всички, които не биха се задоволили с компромис в постиженията, ефикасността или надеждността, дори и когато става дума за базов модел.

 

Високопроизводителният 85kw турбодизелов двигател не се затруднява дори и с необикновено тежки товари, което се усеща веднага от лекото и прецизно управление. Благодарение на чувствителната си хидравлика и здравата като скала механика, маневрите се извършват плавно и без никакво усилие. Със своята голяма охладителна площ, отделеният маслен охладител гарантира прецизно управление на оперативната температура, дори и при засилена експлоатация. 

 

Благодарение на подвижната си кабина, повдигаема до 5.2 метра и панорамните си прозорци, MHL 320D  позволява пълна видимост на оператора, а стандартните опции като климатик, вентилация и дори пълна изолация от външната среда гарантират безкомпромисна безопасност дори и при най-тежките условия.