ISO 9001:2008 certified by
tüv rheinland

Претоварващи машини TEREX FUCHS

Предлагаме пълната гама претоварващи машини на лидера в бранша TEREX-Fuchs.
Мощната и прецизна хидравлика, ергономичният дизайн и издръжливостта на немските машини ги правят най-предпочитаните при прехвърляне на метален скрап, дървен трупи и други материали.


Работен обхват (хориз.): 9 - 21 м, работно тегло: 19,0 - 77,5 т.
Моделите MHL 340/ 350/ 360 са оборудвани със системата за бърза смяна на работното оборудване FQC (Fuchs Quick Connect). Богат избор на грайфери и климатична инсталация в серийно изпълнение.

 

За повече информация: www.terex-fuchs.com 

 

 • Страници: 1
 • MHL 320

  Претоварващи машини TEREX FUCHS » За Рециклиране|Претоварващи машини TEREX FUCHS » За дървен материал

  Зашеметяващ външен вид и зашеметяваща продуктивност.

   

  Компактен, маневрен и мощен са само няколко от определенията, които могат да представят мобилният претоварващ екскаватор MHL 320. Със своя обхват от 10.4 метра и оперативен капацитет от 19 тона, тази машина е идеалното решение за всички, които не биха се задоволили с компромис в постиженията, ефикасността или надеждността, дори и когато става дума за базов модел.


 • MHL 331

  Претоварващи машини TEREX FUCHS » За Рециклиране|Претоварващи машини TEREX FUCHS » За дървен материал

  Всестранно развит, с вградена турбо-ефективност


  Със разнообразните си функции и почти легендарната скорост на маневриране, MHL 331D прави истинска революция при постиженията в рециклирането. Солидното шаси осигурява безкомпромисна стабилност дори и при претоварване на материали от няколко тона в обхват от 12 метра. Без да се налага какъвто и да е компромис нито със скоростта, нито с прецизността, въртящият венец за минути се приспособява към подадените команди и спира плавно движението в крайната точка на разгъване на повдигащите цилиндри и тези на стрелата.

 • MHL 335

  Претоварващи машини TEREX FUCHS » За Рециклиране|Претоварващи машини TEREX FUCHS » За дървен материал

  По-голям обхват. По-висока товароподемност.  По-висока скорост. Просто повече..

  Дори и нуждата от претоварването на тежки товари, съчетана с необходимостта от прецизно боравене на суровината в голям радиус не представлява никаква трудност за мобилния претоварващ багер  MHL 335. Специално заздравеното шаси, стабилизирано на площ от 5.1 x 4.3 метра и безотказната и подсилена хидравлика на стрелата ви осигуряват безкомпромисна стабилност, дори и при маневри с  многотонни товари в обхват до 12 метра. Без да се налага какъвто и да е компромис нито със скоростта, нито с прецизността, въртящият венец за минути се приспособява към подадените команди и спира плавно движението в крайната точка на разгъване на повдигащите цилиндри и тези на стрелата.

 • MHL 340

  Претоварващи машини TEREX FUCHS » За Рециклиране|Претоварващи машини TEREX FUCHS » За Скрап|Претоварващи машини TEREX FUCHS » За дървен материал

  Най-доброто представяне в сферата на рециклирането!

  Със своя значителен обхват и висока товароподемност Terex® Fuchs MHL 340D се нарежда сред най-добрите претоварващи скрап машини в света. Стабилен като скала, със стрела проектирана да издържа и на най-непреодолимите трудности и да гарантира безотказност и в най-екстремните ситуации. Със своята двукръгова хидравлика и ниският си разход на енергия маневрите са не само бързи и мощни, но и изключително прецизни. 

 • MHL 350

  Претоварващи машини TEREX FUCHS » За Скрап|Претоварващи машини TEREX FUCHS » За дървен материал

  Нестихващият пламък в бизнеса със скрап.

   

  Със зашеметяващите си показатели, като оперативно тегло от  37.8 тона, обхват на стрелата от 16 метра и шаси широко 3 метра, MHL 350 недвусмислено показва, че е изключително стабилна и високофункционална машина

 • MHL 360

  Претоварващи машини TEREX FUCHS » За Скрап|Претоварващи машини TEREX FUCHS » За Пристанища

  Поставя нови стандарти в производителността
   
  Повече мощност при по-малка консумация на гориво! И това е само началото! Новият MHL 360 E вдига летвата в своя клас до най-високите технологични нива със още по-усъвършенстваната си хидравлична верига и система за възстановяване на енергията. 
 • MHL 380

  Претоварващи машини TEREX FUCHS » За Пристанища

  Превръща в детска игра дори и най-трудното изпитание

   

  Подвижен, гъвкав и мощен, новият MHL 380D е отличното решение за всички разнообразни нужди на модерното пристанище. За разлика от статичните кранове, тази претоварваща машина може да стигне до всяка точка, в която ви е нужна за отрицателно време.

 • MHL 820

  Претоварващи машини TEREX FUCHS » За Рециклиране|Претоварващи машини TEREX FUCHS » За Скрап

  Електрическа енергия - Без вредни емисии. Висока ефикасност. Изумителна сила. 

   

   

  Електрическата енергия може да бъде изключително ефикасно и същевременно екологично чисто решение при повечето типове претоварване, дори и при боравенето със скрап. Мощна и много гъвкава, новата Fuchs MHL 820 може да се гордее с функционален целеви дизайн, извисен до нови висоти, благодарение на овладяването на електрическата енергия. Без никакви вредни емисии, без неприятен шум и без нежелано прегряване, тази машина е идеална за вътрешна употреба. А лесната и евтина поддръжка, в сравнение с обикновените дизелови двигатели което може да даде неподозиран тласък на бизнеса ви.

 • Стационарни претоварващи машини

  Претоварващи машини TEREX FUCHS|Претоварващи машини TEREX FUCHS » Стационарни машини

  Стационарни претоварващи машини
  Ефикасни, подсилени и надеждни, всичко което очаквате от един истински Terex® Fuchs. 
  Без разходи за моторно масло
  Без скъпа подръжка по охлаждане и филтриране
  Без прекъсвания за презареждане

   

 • Верижни претоварващи машини

  Претоварващи машини TEREX FUCHS » Верижни машини

     Специализираните верижни версии са екипирани  със широки вериги за да гарантират висока еластичност и подвижност дори и при най-трудните терени, а увеличената ширина на машината осигурява ненадмината стабилност дори и при боравене с тежки товари и необходимост от сложни маневри.

 • Страници: 1