ISO 9001:2008 certified by
tüv rheinland

Новини

 • Един ден със сервиза на Роланд Трейдинг

  2017-05-26
  Анатоли Христов (на снимката вдясно) и Георги Габровски (вляво) представляват един от четирите сервизни екипа на Роланд Трейдинг. Те са базирани в Свищов и отговарят за Северна и предимно за Североизточна България, но понякога се налага да покрият клиент и от Южна. Анатоли по образование е монтьор на машини, апарати, уреди и съоръжения в химическата промишленост.
 • Нови мобилни кранове Demag

  2017-03-27

  Terex Cranes допълва гамата си от мобилни кранове Demag за всякакви терени с два нови триосни модела: АС 55-3 и АС60-3 с максимална товароподемност съответно 55 т и 60 т. В новите кранове са вложени най-съвременните технологии за този тип машини с цел увеличаване на производителността и намаляване на разходите за експлоатация и поддръжка.

 • Претоварващи машини TEREX Fuchs от Роланд Трейдинг

  2017-03-24
  Фирма Роланд Трейдинг е създадена през 1995 година. Фирмата е дистрибутор на строителна, пътно строителна техника, кариерно оборудване, машини за претоварване на насипни материали, скрап, дървен материал, хартия и др. Роланд Трейдинг разполага с консумативи на склад за всички внесени от нея машини, извършва доставка на резервни части, предлага мобилен гаранционен и извън гаранционен сервиз и обслужване на място или в сервизната база.
 • Нови багер-товарачи Terex в българската гора

  2017-03-23
  Роланд Трейдинг, като официален представител на Terex за България, достави 13 нови багер-товарача Terex TLB990 PS на Югозападно държавно предприятие ДП – Благоевград. Машините са доставени след проведен търг по обществена поръчка. Оборудването им е най-съвременно – с автоматична скоростна кутия, джойстици за управление на багерната стрела и многофункционален джойстик за товарачната уредба.
 • Fuchs MHL390 F – новият флагман в гамата

  2017-03-01

  Новата претоварваща машина Fuchs MHL390 F е специално разработена за голям работен обхват на стрелата и високи нива на товароподемност при интензивна експлоатация на пристанища или от големи фирми, преработващи скрап. Официален представител на Fuchs за България е Роланд Трейдинг ООД.

   

  В гамата на известния немски производител на претоварващи машини моделът на Fuchs MHL390 F вече е най-големият и най-производителен, с работна маса в диапазона 76,2 – 87 тона. Той наследи досегашния флагман MHL380.

Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 напред »