ISO 9001:2008 certified by
tüv rheinland

Новини

 • Terex подобрява комфорта с нова технология за спирачките

  2015-10-10
  От компанията обявиха, че след VIN сериен No 3658 моделите багер-товарачи TLB 840, 890 и 990, произвеждани в завода в Ковънтри (Англия), ще бъдат оборудвани с нова технология за спирачките. Този ход следва проведени консултации с клиенти относно влаганото усилие при натискане на спирачния педал.
 • A-Award – властелинът на контейнерите

  2015-08-19
  Превозите на скрап, въглища, руда, зърнени храни и въобще на всякакви насипни товари в стандартни контейнери вече не са само мечта за доставчиците и клиентите. Уникалната технология на A-Award за товарене и разтоварване спестява много време и разходи, което се доказва от нарастващата популярност на тези системи в цял свят. Отскоро официален представител на А-Award в България е фирма Роланд Трейдинг.
 • E-Crane – балансът над всичко

  2015-08-19
  Роланд Трейдинг е дружество, което отдавна се концентрира върху претоварните машини и технологии за пристанища. От много години фирмата е представител на един от водещите световни производители на претоварна техника Terex Fuchs, в чиято гама има няколко големи модела специално за работа на пристанища. В същото време Роланд Трейдинг е официален представител и на световния производител на кранове Terex Cranes с изключително богата палитра от най-различни категории, видове и модели кранове, както и ричстакери.
 • Още ефективност и гъвкавост от Terex Cranes

  2015-06-10
  Това е 160-тонен мобилен кран за всякакви терени (All Terrain Crane) с телескопична стрела на 5-осно шаси. Една от впечатляващите новости при него е електронната система за изчисляване на товароподемността, позволяваща повдигането на значително по-тежки товари, особено над стабилизаторите в сравнение с товароподемността, постигана при работа на 360°.
 • Новият ричстакер Terex Liftace 5-31

  2015-04-14
  Общото при новите модели е, че те съчетават силните страни на своите предшественици (а и на легендарните марки PPM и Fantuzzi, присъединени към Terex Group в близкото минало) с редица най-съвременни иновации. Тези машини са разходоефективни, лесни за сервизиране и ергономични, заявяват от Terex Port Solutions. Те предлагат нисък разход на гориво, висока износоустойчивост, лесен достъп до точките за сервизиране и кабини с много удобства за оператора, допълва производителят.
Страници: назад 1 2 3 4 5 6 7 8 напред »