ISO 9001:2008 certified by
tüv rheinland

За Рециклиране

 • Страници: 1
 • MHL 320

  Претоварващи машини TEREX FUCHS » За Рециклиране|Претоварващи машини TEREX FUCHS » За дървен материал

  Зашеметяващ външен вид и зашеметяваща продуктивност.

   

  Компактен, маневрен и мощен са само няколко от определенията, които могат да представят мобилният претоварващ екскаватор MHL 320. Със своя обхват от 10.4 метра и оперативен капацитет от 19 тона, тази машина е идеалното решение за всички, които не биха се задоволили с компромис в постиженията, ефикасността или надеждността, дори и когато става дума за базов модел.


 • MHL 331

  Претоварващи машини TEREX FUCHS » За Рециклиране|Претоварващи машини TEREX FUCHS » За дървен материал

  Всестранно развит, с вградена турбо-ефективност


  Със разнообразните си функции и почти легендарната скорост на маневриране, MHL 331D прави истинска революция при постиженията в рециклирането. Солидното шаси осигурява безкомпромисна стабилност дори и при претоварване на материали от няколко тона в обхват от 12 метра. Без да се налага какъвто и да е компромис нито със скоростта, нито с прецизността, въртящият венец за минути се приспособява към подадените команди и спира плавно движението в крайната точка на разгъване на повдигащите цилиндри и тези на стрелата.

 • MHL 335

  Претоварващи машини TEREX FUCHS » За Рециклиране|Претоварващи машини TEREX FUCHS » За дървен материал

  По-голям обхват. По-висока товароподемност.  По-висока скорост. Просто повече..

  Дори и нуждата от претоварването на тежки товари, съчетана с необходимостта от прецизно боравене на суровината в голям радиус не представлява никаква трудност за мобилния претоварващ багер  MHL 335. Специално заздравеното шаси, стабилизирано на площ от 5.1 x 4.3 метра и безотказната и подсилена хидравлика на стрелата ви осигуряват безкомпромисна стабилност, дори и при маневри с  многотонни товари в обхват до 12 метра. Без да се налага какъвто и да е компромис нито със скоростта, нито с прецизността, въртящият венец за минути се приспособява към подадените команди и спира плавно движението в крайната точка на разгъване на повдигащите цилиндри и тези на стрелата.

 • MHL 340

  Претоварващи машини TEREX FUCHS » За Рециклиране|Претоварващи машини TEREX FUCHS » За Скрап|Претоварващи машини TEREX FUCHS » За дървен материал

  Най-доброто представяне в сферата на рециклирането!

  Със своя значителен обхват и висока товароподемност Terex® Fuchs MHL 340D се нарежда сред най-добрите претоварващи скрап машини в света. Стабилен като скала, със стрела проектирана да издържа и на най-непреодолимите трудности и да гарантира безотказност и в най-екстремните ситуации. Със своята двукръгова хидравлика и ниският си разход на енергия маневрите са не само бързи и мощни, но и изключително прецизни. 

 • MHL 820

  Претоварващи машини TEREX FUCHS » За Рециклиране|Претоварващи машини TEREX FUCHS » За Скрап

  Електрическа енергия - Без вредни емисии. Висока ефикасност. Изумителна сила. 

   

   

  Електрическата енергия може да бъде изключително ефикасно и същевременно екологично чисто решение при повечето типове претоварване, дори и при боравенето със скрап. Мощна и много гъвкава, новата Fuchs MHL 820 може да се гордее с функционален целеви дизайн, извисен до нови висоти, благодарение на овладяването на електрическата енергия. Без никакви вредни емисии, без неприятен шум и без нежелано прегряване, тази машина е идеална за вътрешна употреба. А лесната и евтина поддръжка, в сравнение с обикновените дизелови двигатели което може да даде неподозиран тласък на бизнеса ви.

 • Страници: 1